NEVEZÉSI FELHÍVÁS 

Hungária Coursing Egyesület
Pontszerző + CACL coursing + HuCE Klubbajnokság 2018

Helye: 1029 Budapest Feketefej utca 2. melletti terület
Ideje: 2018. 09. 01. SZOMBAT

Nevezési cím: coursingnevezes@gmail.com
Online nevezés: http://huce.hu/online-nevezes/
(Nevezési határidő: 2018. 08. 27. hétfő éjfél)

Agarak bejelentkezése: 9:00-től 9:45-ig
A coursing verseny kezdési ideje: 10 óra
Versenytáv: 700-800 m
Terep: természetes füves talaj

Versenyvezető: Bodó Éva
Nyúlhúzó: Blázi Szabolcs

Coursingbírók:
Nicole Faschingeder (AT)
Veréb Csilla (HU)

CACL szabályok: A CACL cím megszerzéséhez a versenyre nevezéskor az agárnak már rendelkeznie kell egy magyar (MEOESz) kiállításon növendék, nyílt, munka vagy champion osztályban elért min. „nagyon jó” minősítéssel. Ha legalább 6 agár indul fajtánként és nemenként, a CACL címet külön ki lehet adni kanoknak és szukáknak. Ha kevesebb, mint 6 agár indul nemenként, akkor a kanok és szukák együtt versenyeznek és csak egy CACL cím adható ki. Ha kevesebb, mint 6 agár indul bármelyik fajtából, a CACL cím nem adható ki. CACL cím csak akkor adható ki az agárnak, ha a maximálisan adható összpontszám legalább kétharmadát elérte.

Díjazás: „HuCE Klubbajnok 2018” feliratú bajnoki takaró az 1. helyezettnek, trófea a helyezetteknek (ha az 1. helyezett nem a Hungária Coursing Egyesület tagja, akkor a cím és a takaró átszáll a következő helyezettre, amelyik rendelkezik HuCE tagsággal).

A versenyen csak előre lejelentett licencfutamokra lesz lehetőség!

Nevezési díjak: az első három agár ugyanazon tulajdonostól 5.000-5.000-5.000 Ft, a negyedik agártól (ugyanazon tulajdonos esetén) a nevezés ingyenes. Licencfutam: 1.000 Ft/agár/futam. MEOESz tagszervezeti tagság nélkül ezen díjak duplája. Az érvényes tagság meglétét kérjük igazolni! Illetve a tulajdonjogot az eredeti származási lapok bemutatásával.

A nevezési lap elküldésével a tulajdonos vállalja, hogy a nevezési díjat abban az esetben is befizeti, ha agarát a versenyen nem indítja el. Helyszíni nevezés nincs!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük