Kedves Sporttársak!


A 2018-as éves pontversenyen elérhető címek pontszámolását és a címek odaítélését a MEOESz Agárverseny Sportbizottság (továbbiakban: ASB) fogja végezni a pálya- és coursing versenyek vonatkozásában egyaránt. 
Az ASB Elnöke bekérte az összes pontszerző verseny- és coursing eredményt a Magyar Versenyagár Egyesülettől és a Hungária Coursing Egyesülettől egyaránt. A számolás ezen hivatalos eredménylisták (Országos Bajnoki címek) és a pályázók által határidőre megküldött licenckönyv másolatok alapján fog történni (Év Agara és Év Coursing Agara címek). 
A 2018-as év pontszerző versenyei alapján az alábbi címek kerülnek kiadásra, amennyiben a szabályzatban foglalt feltételek teljesültek:

Országos Bajnok 2018
Országos Coursing Bajnok 2018
Országos Veterán Bajnok 2018
Országos Veterán Coursing Bajnok 2018
Országos Rövidtávú Bajnok 2018

Megjegyzés: az Országos Bajnoki címek pontszámolása automatikusan történik, tehát pályázat leadása nem szükséges! 
A 2018-as hazai és külföldi pálya- és coursing versenyek alapján, fajtánként és nemenként az alábbi címek kerülnek kiadásra a feltételek teljesülése mellett: 

Év Agara 2018
Pályaversenyen minden klasszikus távon megrendezett FCI verseny döntőjében elért eredményt figyelembe kell venni (kis olasz agár és whippet 370 méter, minden egyéb fajtának 480 méter).

Év Coursing Agara 2018
Coursingen minden szabványos távon megrendezett FCI verseny az első hat helyezett agarat lehet értékelésbe vonni.  

Az értékeléshez legalább öt befejezett verseny szükséges. Befejezett versenynek számít az a verseny is, amelyből az agarat az állatorvos vagy a versenyvezető utasítására vonták vissza. A címekért az agár abban az esetben konkurálhat, ha a tulajdonosa adott határidőre elküldi a licenckönyv, a törzskönyv és a szövetségi kártya másolatát az ASB-nek.

Nevezési cím:  Molnár Ágnes – ASB Elnök
agarversenybizottsag@gmail.com
Nevezési határidő: 2019. 02. 10. vasárnap éjfél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük