Kölyök és Veterán Coursing Derby 2024

NEVEZÉSI FELHÍVÁS

Kölyök-Veterán Coursing Derby, CACL coursing, pontszerző verseny

Szervező és lebonyolító: Hungária Coursing Egyesület
Dátum: 2024.11.02. szombat
Helyszín: Győri Lovastanya
Cím: 5465 Cserkeszőlő, Hrsz tanyaföldek 0208/14

Weboldal: https://huce.hu/
Nevezési cím: coursingnevezes@gmail.com
Nevezési határidő: 2024.10.27. vasárnap éjfél

Agarak bejelentkezése: 7:15-től 8:00-ig
A coursing kezdési ideje: 8:30
Coursingbírók: HAMAROSAN!

Versenyvezető: Fóti Judit
Versenytáv: 650-700 méter minden fajtának
Terep: sík, homokos, füves talaj

Versenykategóriák:
– CACL coursing verseny
– Kölyök Coursing Derby
– Veterán Coursing Derby

Lebonyolítás:
A Kölyök Coursing Derby-n a 2022. november 1-jén vagy azután született (de minimum 11 hónapos), tréningfüzettel vagy licenckönyvvel rendelkező agarak indulhatnak (tehát licenc nem szükséges, de legalább egy igazolt, coursingen vagy pályán tisztán futott társas futam igen).
Licenckönyvvel nem rendelkező kölykök a 2 sikeresen teljesített versenyfutamuk után megkapják a kitöltött licencjegyzőkönyvet, amivel ki tudják váltani a licenckönyvüket a MEOESz-nél.

A „Veterán Coursing Derby” alsó korhatára ír farkas agaraknak és angol agaraknak 5 év, az összes többi fajtánál 6 év, az irányadó annak az évnek a kezdete, amelyben az agár ezt a kort betölti.
CACL coursing verseny alsó korhatára whippeteknél és kis olasz agaraknál: 12 hónap, minden egyéb fajtánál: 15 hónap. A felső korhatár: az a szezon, amikor az agár a 8. életévét betölti. Az agár tulajdonosa nevezéskor belátása szerint dönthet arról, hogy a megfelelő korú agarát veterán vagy normál versenybe nevezi.
A „Kölyök Coursing Derby Győztes 2024” és „Veterán Coursing Derby Győztes 2024” címeket magyar és külföldi agár egyaránt elnyerheti. A Derby-ken kanok és szukák együtt versenyeznek (akkor is, ha az adott fajából 4 szuka és 4 kan indul). Ha egy fajta esetében mindkét nem figyelembevételével összesen kevesebb, mint 4 agár indul, győztes címet elnyerni nem lehet. Ebben az esetben azonban a versenyvezető és a bírók közösen dönthetnek a cím kiadásáról, ha a körülmények ezt indokolttá teszik. Min. 3 nevező (fajtánként) esetén verseny, kevesebb nevező esetén bemutatófutam biztosított.

Díjazás: „Kölyök Coursing Derby Győztes 2024”, illetve „Veterán Coursing Derby Győztes 2024” feliratú zöld színű takaró az 1. helyezettnek, trófea a 2-6. helyezettnek. A CACL versenyen indulóknak trófea az 1-6. helyezetteknek.

A coursing versenyen a MEOESz Országos Agárverseny- és Coursing Szabályzata az irányadó, a CACL cím kiadása a Szabályzat 5. pontja alapján. A CACL címre jogosító kiállítási eredményt kérjük a nevezési laphoz csatolni (ennek hiányában a címet nem áll módunkban kiadni utólag sem)!
A coursing versenyen csak előre lejelentett licencfutamokra és marmagasság mérésre van lehetőség!

Nevezési díjak:
MEOESz tagok számára az első négy agár díja (ugyanazon tulajdonos esetén) 12.000 Ft / agár, az 5. agártól (ugyanazon tulajdonos esetén) 8.000 Ft / agár. MEOESz tagság nélkül: 17.000 Ft / agár.
Licencfutam: MEOESz tagok számára 3.000 Ft / agár, MEOESz tagság nélkül: 6.000 Ft / agár
Fizetés a helyszínen a regisztrációkor, készpénzben. Banki átutalás jelenleg nem elérhető!
A nevezés elküldésével a tulajdonos vállalja, hogy a nevezési díjat abban az esetben is befizeti, ha agarát a versenyen nem indítja el.
A versenyt a Hungária Coursing Egyesület rendezi, így joga van minden olyan tevékenység korlátozására, amihez nem járul hozzá.

A tulajdonosok nevezésükkel hozzájárulnak, hogy agarukról fotók készülhetnek.
Az edzés kizárólagos fotósa Simkó Szilárd – https://akutyafotos.hu/
Fotó árak: 2.000 Ft / db

Felelősség kizárása: Sem a rendező, sem a közreműködők nem felelnek az agarat, a tulajdonosát, illetőleg a közreműködőket ért sérülésekért, károkért. Éppúgy nem vállalnak felelősséget elszabadult agarakért. A tulajdonos nem felel az agara által a verseny alatt más agaraknak okozott sérülésekért. Egyéb esetekben a tulajdonost az agárért, és az általa okozott károkért teljes kárfelelősség terheli.

NEVEZÉSI LAP:
Tulajdonos neve:
Irányítószám + város:
Utca + házszám:
Telefonszám:
E-mail cím:
Agár neve:
Fajtája:
Neme: kan – szuka
Születési dátum:
Törzskönyv száma:
Licenckönyv száma:
Chipszáma:
Osztály: CACL verseny – Kölyök Derby – Veterán Derby – licencfutam
CACL címért indul: igen – nem
MEOESz tagság: igen – nem
Ebéd (gulyás leves): igen – nem (… adag)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük