Nevezési Felhívás

Hungária Coursing EgyesületCACL, CACIL, pontszerző, HuCE Coursing Klubbajnokság

Helye: Tahitótfalu (koordináták: É 47°45’37.8″ K 19°07’33.2″)

Ideje: 2019. MÁJUS 11-12. SZOMBAT-VASÁRNAP

Nevezési cím: coursingnevezes@gmail.com

Nevezési határidő: 2019. május 5. vasárnap éjfél

Agarak bejelentkezése a coursingre: 8:00-tól 8:45-ig

A coursing kezdési ideje: 9:00

Versenyvezető: Gyóllai Emese

Versenytáv: 700-800 m

Fajtabeosztás:

Május 11. (szombat): Kis olasz agár, Kis olasz agár sprinter (CACIL kiadása nélkül), Whippet, Whippet sprinter (CACIL kiadása nélkül), V. fajtacsoport (CACIL kiadása nélkül).

Május 12. (vasárnap): Afgán agár, Angol agár, Azawakh, Orosz agár, Deerhound, Ír farkasagár, Magyar agár, Saluki, Sloughi, Galgo Espanol, Lengyel agár.

Coursingbírók: Daria Kim (SRB) & Nicole Faschingeder (AT)

Alacsony nevezési létszám esetén a versenyt egy napon tartjuk: 2019. május 11-én, szombaton.

A coursing versenyen az FCI Nemzetközi Versenyszabályzata az irányadó (a CACIL cím kiadása az FCI Nemzetközi Versenyszabályzat 5.1.3. pontja alapján, a CACL cím kiadása pedig a MEOESz Országos Agárverseny- és Coursing Szabályzata alapján). A CACL és/vagy CACIL címre jogosító kiállítási eredményt kérjük a nevezési laphoz csatolni (ennek hiányában a címeket nem áll módunkban kiadni)!

A versenyen csak előre lejelentett licencfutamokra van lehetőség! Hobbi versenykategória nincs!

Díjazás: „HuCE Coursing Klubbajnok 2019” feliratú bajnoki takaró az 1. helyezettnek, trófea a helyezetteknek (ha az 1. helyezett nem a Hungária Coursing Egyesület tagja, akkor a cím és a takaró átszáll a következő helyezettre, amelyik rendelkezik HuCE tagsággal).

Nevezési díjak: MEOESz tagszervezeti tagok számára az első három agár 5.000-5.000-5.000 Ft, a negyedik agártól (ugyanazon tulajdonos esetén) a nevezés ingyenes. Licencfutam: 1.000 Ft/agár. Nem MEOESz tagszervezeti tagoknak ezen díjak duplája. Az érvényes tagság meglétét kérjük igazolni, illetve a tulajdonjogot az eredeti származási lapok bemutatásával!

A nevezési lap elküldésével a tulajdonos vállalja, hogy a nevezési díjat abban az esetben is befizeti, ha agarát a versenyen nem indítja el. Helyszíni nevezés nincs!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük