Tagság

A 2019-as MEOESz szövetségi kártya már elérhető! A szövetségi kártya tulajdonosa jogosult a MEOESz összes tagszervezetének rendezvényein, illetve szolgáltatásaiból a neki járó kedvezményeket igénybe venni. Kérjük, hogy ha bármi visszaélést tapasztalsz (pl. a HuCE által kiadott szövetségi kártyával dupla nevezési díjat kérnek el tőled más MEOESz tagszervezetnél), azonnal jelezd a HuCE Elnöksége felé! A szövetségi kártya 2019. január 1-től 2019. december 31-ig érvényes kedvezményes szolgáltatások igénybevételére. A kártya ára (HuCE és MEOESz tagsággal együtt): 9.000 Ft.

Ha már egy másik MEOESz egyesület tagja vagy, tehát van már szövetségi kártyád, de a HuCE-be is szeretnél belépni (mert pl. indulni szeretnél a HuCE Coursing Bajnokságon a bajnoki takarónkért), akkor annak sincs akadálya: a szövetségi kártya nélküli (csak HuCE) tagság díja 6.000 Ft.

Amennyiben szeretnél belépni a Hungária Coursing Egyesületbe, az alábbi tennivalóid vannak:

     1. Tájékozódj, kérjük olvasd el Alapszabályunkat, de főként a tagságra vonatkozó részeket!
     2. Kérjük, fizesd be vagy utald át a tagsági díjat egyesületünk számlájára!                                UniCredit Bank
      Hungária Coursing Egyesület
      10918001-00000095-26670003
     3. Töltsd ki a tagsági kérelmet (megtalálod a „Letölthető dokumentumok” menüpontban) és aláírva juttasd el hozzánk!
     4. Amint az első három pont teljesült, kérjük írj egy email-t a coursinginfo@gmail.com címre és tudasd velünk, hogy a szövetségi kártyádat hogyan tudjuk eljuttatni hozzád (át tudod venni személyesen Budapesten, el tudjuk juttatni postával vagy elküldjük elektronikus úton, azaz beszkennelve)!
     5. Postai levelezési cím : Hungária Coursing Egyesület,  1163 Budapest, Pósa Lajos utca 5.

    

   • Köszönjük a megtisztelő bizalmat, hogy egyesületünket választottad !