Tagság

  1. A 2022-es MEOESz szövetségi kártya már elérhető! A szövetségi kártya tulajdonosa jogosult a MEOESz összes tagszervezetének rendezvényein, illetve szolgáltatásaiból a neki járó kedvezményeket igénybe venni. Az eddigiektől eltérően már nem a jól ismert papír alapú, hanem a MEOE Szövetség online felületén való regisztrációt követően PDF formátumban letölthető kártya lesz, amit e-mailben küldünk meg tagjaink részére.

   A szövetségi kártya 2022. január 1-től 20212. december 31-ig érvényes kedvezményes szolgáltatások igénybevételére. A kártya ára (HuCE és MEOESz tagsággal együtt): 10.000 Ft.

   Ha már egy másik MEOESz egyesület tagja vagy, tehát van már szövetségi kártyád, de a HuCE-be is szeretnél belépni (mert pl. indulni szeretnél a HuCE Coursing Bajnokságon a bajnoki takarónkért), akkor annak sincs akadálya: a szövetségi kártya nélküli (csak HuCE) tagság díja 6.000 Ft.

   Kérjük, hogy ha bármi visszaélést tapasztalsz (pl. a HuCE által kiadott szövetségi kártyával dupla nevezési díjat kérnek el tőled más MEOESz tagszervezetnél), azonnal jelezd a HuCE Elnöksége felé!

   Amennyiben szeretnél belépni a Hungária Coursing Egyesületbe, az alábbi tennivalóid vannak:

   1. Tájékozódj, kérjük olvasd el Alapszabályunkat, de főként a tagságra vonatkozó részeket!
   2. Jelezd belépési és fizetési igényed a HuCE Elnökének (Bodó Évának), hogy ki tudja állítani a számládat!
   3. Miután megkaptad a számlát, kérjük, fizesd be vagy utald át a tagsági díjat egyesületünk számlájára!

   UniCredit Bank
   Hungária Coursing Egyesület
   10918001-00000095-26670003
   3. Töltsd ki a tagsági kérelmet (megtalálod a „Letölthető dokumentumok” menüpontban) és aláírva juttasd el hozzánk! Amennyiben már voltál tagunk vagy jelenleg is az vagy, nem szükséges még egyszer elküldened.
   4. Postai levelezési cím: Hungária Coursing Egyesület, 6791 Szeged, Rizling u. 26.

   Köszönjük a megtisztelő bizalmat, hogy egyesületünket választottad!