Nevezési felhívás

Kölyök & Veterán Coursing Derby + CACL verseny

Helye: Bugac, Karikás Csárda
Ideje: 2020. 10. 31. SZOMBAT
Nevezési cím: coursingnevezes@gmail.com
(Nevezési határidő: 2020. 10. 25. vasárnap éjfél)

Agarak bejelentkezése: 8:00-tól 8:45-ig
A coursing kezdési ideje: 9 óra

Coursingbírók:
Molnár Ágnes (HU)
Daria Kim (SRB)

A bíróváltozás jogát fenntartjuk!

Versenykategóriák:
– CACL coursing verseny
– Kölyök Coursing Derby
– Veterán Coursing Derby

Lebonyolítás:
A Kölyök Coursing Derby-n a 2018. október 31-én vagy azután született (de minimum 11 hónapos), tréningfüzettel vagy licenckönyvvel rendelkező agarak indulhatnak (tehát licenc nem szükséges, de legalább egy igazolt tisztán futott társas futam igen).
A „Veterán Coursing Derby” alsó korhatára angol agaraknak 5 év, az összes többi fajtánál 6 éves kor; a felső korhatár: az a szezon, amikor az agár a 8. életévét betölti.

A „Kölyök Coursing Derby Győztes 2020” és „Veterán Coursing Derby Győztes 2020” címeket magyar és külföldi agár egyaránt elnyerheti. A Derby-ken kanok és szukák együtt versenyeznek (akkor is, ha az adott fajából 6 szuka és 6 kan indul). Ha egy fajta esetében mindkét nem figyelembevételével összesen kevesebb, mint 6 agár indul, győztes címet elnyerni nem lehet. Ebben az esetben azonban a versenyvezető és a zsűri közösen dönthet a cím kiadásáról, ha a körülmények ezt indokolttá teszik. Ha egy fajtán belül négynél kevesebb agár indul, az adott fajtában nincs verseny.
A coursing versenyen a MEOESz Országos Agárverseny- és Coursing Szabályzata az irányadó, a CACL cím kiadása a Szabályzat 5. pontja alapján. A CACL címre jogosító kiállítási eredményt kérjük a nevezési laphoz csatolni (ennek hiányában a címet nem áll módunkban kiadni)!
A coursing versenyen csak előre lejelentett licencfutamokra van lehetőség – EDZÉS NINCS!

Nevezési díjak: MEOESz tagszervezeti tagok számára az első három agár 5.000-5.000-5.000 Ft, a negyedik agártól (ugyanazon tulajdonos esetén) a nevezés ingyenes. Licencfutam: 2.000 Ft/agár. Nem MEOESz tagszervezeti tagoknak ezen díjak duplája. Az érvényes tagság meglétét kérjük igazolni, illetve a tulajdonjogot az eredeti származási lapok bemutatásával!

Díjazás: „Kölyök Coursing Derby Győztes 2020”, illetve „Veterán Coursing Derby Győztes 2020” feliratú zöld színű takaró az 1. helyezettnek, trófea a 2-6. helyezettnek.

A nevezési lap elküldésével a tulajdonos vállalja, hogy a nevezési díjat abban az esetben is befizeti, ha kutyáját a versenyen nem indítja el. Helyszíni nevezés nincs!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük